Fairline Nederland presenteert de targa 38 tijdens de 47e Internationale Bootshow Hamburg Print E-mail
Friday, 06 October 2006
Bootshow

:
Fairline Nederland (Brielle Yachting BV), de officiŽle Fairline-distributeur in de Benelux, Duitsland en Oostenrijk, zal samen met Fairline BelgiŽ tijdens de Internationale Bootshow in Hamburg de Targa

38 presenteren, de meest recente nieuwkomer in de Targa-familie van Fairline. Deze bootshow, die in het Duits 'Hanseboot' heet, zal plaatsvinden van 28 oktober t/m 5 november 2006. De Targa 38, een sportieve express cruiser, wordt voor het eerst tijdens deze populaire tentoonstelling in Duitsland aan het publiek getoond.

De Targa 38 werd tijdens de Internationale Bootshow in Londen gelanceerd.

Gedurende dit jaar zijn vele eigenaars gecharmeerd geraakt van de moeiteloze klasse en luxe die als vanzelfsprekend deel uitmaken van alle Fairline modellen. De Targa 38 lijkt sterk op de Fairline Targa 47, maar heeft een nieuw en supermodern interieur, gekenmerkt door scherpe, heldere lijnen, verkrijgbaar in stijlvol satijnwit eiken- of traditioneel luxe kersenhout.

De Targa werd speciaal ontworpen om het leven aan boord zo gemakkelijk mogelijk te maken, waarbij vooral aandacht is geschonken aan het sociale leven. De Targa 38 heeft een geweldige cockpit, met grotere en multifunctionele stoelen, waar met gemak zes mensen plaats kunnen nemen, compleet met een tafel die op ingenieuze wijze weggeklapt kan worden achter de stoelen aan bakboordzijde, plus een handige tweede zitgelegenheid. De hele boot werd ontworpen op basis van de sociale behoeften van eigenaars; variŽrend van zonnebaden met vrienden tot al fresco dineren op zee! Deze boot heeft een fantastische bar en keukenvoorzieningen, waaronder een gootsteen met warm en koud water en een barbecue.

De interne faciliteiten zijn ontworpen als slaapgelegenheid voor de eigenaars plus twee gasten. Een apart verkrijgbare tweepersoonskooi is beschikbaar, waarbij de salontafel zo nodig tot een tweepersoonsbed kan worden omgevormd. De luxe grote slaapkamer met tweepersoonsbed heeft ruim voldoende opbergruimte, waaronder een manshoge hangkast, plus een eigen badkamer met aparte douche. De gastkajuit heeft twee bedden die op ingenieuze wijze samengebracht kunnen worden zodat er een tweepersoonsbed ontstaat, compleet met een eigen opmaak- en wastafel met warm en koud water.

Wat varen betreft heeft de Targa 38 een uitstekende motordynamica, dankzij de innovatieve Volvo Penta buitenboordmotoren. Deze boot die 38 voet lang is, zal menigeen versteld doen staan, omdat hij een snelheid van 36 knopen kan bereiken. De beschikbare motoropties zijn een Twin Volvo Penta D4-260 EVC of een Twin Volvo Penta D6-310 EVC.

Het Fairline botenassortiment blijft zeer populair en Fairline Nederland is het nieuwe bootseizoen met groot succes begonnen, gezien de goede verkoop tijdens de Hiswa te Water en de Southampton Boat Show.

Dit jaar wordt de 47e editie van de Hamburg International Boat Show (28 oktober - 5 november 2006) georganiseerd in de beurs van Hamburg en in de Hanseboot haven; binnen tien minuten gaat u van de ene locatie naar de andere. De stand van Fairline Nederland bevindt zich in Hal A3, stand A3.301.
Last Updated ( Friday, 06 October 2006 )
< Prev   Next >